Lichtbakken in Enschede Hengelo Almelo en Oldenzaal laat je maken bij ME Print & Sign uit Enschede. De lichtbakken maken we met een sterk aluminium profiel, een solide witte achterplaat en een als voorplaat een 4mm dikke opaal witte acrylaat plaat.

Montage lichtbakken in Enschede Hengelo Almelo en Oldenzaal

Vergunning

Wanneer je lichtbakken plaatst in Enschede Hengelo of Almelo moet je een vergunning aanvragen. Een belangrijk criterium is dat de lichtbak in het straatbeeld moet passen en  in relatie is tot de winkel of bedrijfspand waarop het gemonteerd wordt. Voor dubbelzijdige uitsteek lichtbakken geldt bijvoorbeeld in Enschede de eis dat deze niet meer dan 70 centimeter mag uitsteken. In Hengelo is een simpele lichtbak tegen de muur of op het dak in principe niet toegestaan. Hengelo wil graag losse lichtbak letters of lichtbakken met uitgefreesde letters die niet over het volle oppervlakte licht uitstralen.

Gemeentes

Almelo heeft weer andere regels, daarom is het zaak een ontwerp te laten maken door een signbedrijf dat gespecialiseerd is in lichtreclame. Deze bedrijven zullen een verantwoord ontwerp maken met jouw lichtbakken in een fraaie ondersteunende rol en met jouw merk in de hoofdrol.

Ontwerp

Voordat je een vergunning aanvraagt kun je deze ontwerpen voorleggen aan jouw gemeente. Je krijgt een een niet afdwingbaar oordeel over de mogelijkheden. Vervolgens vraag je de vergunning aan. Dit duurt gemiddeld zes weken, soms in Hengelo wat langer dan in Enschede en soms is Almelo weer de snelste.

Lichtbakken in Enschede Hengelo Almelo en Haaksbergen bestellen

De reclametekst voor lichtbakken kun je het best laten maken bij een door Sibon erkend signbedrijf. Een signbedrijf heeft ervaring om het logo dat gemaakt is door een reclamebureau op een prima manier te vertalen naar een heldere en duidelijke artist impression.

Ons werkgebied beslaat onder meer Hengelo Enschede en Almelo. Jouw lichtbakken worden In onze werkplaats met zorg geproduceerd. Ook het ontwerp is bij ons in goede handen.