Goedkope lichtbakken reclame van ME Print kun je behalve aan de beste prijs, ook herkennen aan de kwaliteit. We maken de goedkoopste lichtbakken van Nederland en zitten kwalitatief aan de top van de markt.

“We ons realiseren dat het goede gevoel van een scherpe prijs maar beperkt houdbaar is. Een beroerde kwaliteit zal snel het goede gevoel van de scherpe prijs ver naar de achtergrond dringen. De ergernis van een inferieur product is blijvend.”

Lichtbak prijzen t.o.v. de concurrentie

AanbiederLichtbak onbedruktLichtbak bedruktPrijs t.o.v. Me Print
Me Print287,5287,5
Lichtbakken.com381381+32,5%
Led reclamebords565495+72,2%
Letterblenders595520+80,9%

*Prijzen voor een enkele lichtbak 150×50 op 21-02-2019

Bespaar tot wel 45% op je Sign kosten! Bestel je lichtbak direct online.

De volgende twee principes garanderen kwaliteit en de beste prijs:

  1. Kwaliteit is altijd goedkoper.
  2. Constante product verbetering.

1. Goedkope lichtbakken reclame: kwaliteit is altijd goedkoper.

1.1  Geen klachten

Alleen al het feit dat klachten uitblijven geeft ons veel extra tijd. In dezelfde tijd kunnen we nog meer goedkope lichtbak reclame produceren tegen een nog scherpere prijs. Klachten blijven niet alleen uit, onze klanten worden onze ambassadeurs. Tenslotte is mond tot mond de beste reclame. En het kost niets.

1.2 Blijven investeren in de beste productiemiddelen

Gevaarlijk, nauwkeurig en tijdrovende klussen worden overgenomen door een computergestuurd apparaat.

Platen voor de voor- en achterkant van de lichtbakken worden exact op maat gemaakt door een cnc freestafel. Geen nabewerking, alles is perfect afgewerkt. Het toevoegen van een bepaalde vorm in de lichtbak is dan ook geen probleem.

De aluminiumprofielen waar de lichtbak mee gemaakt wordt, worden door een dubbele cnc verstekzaag één keer op maat gezaagd. Veilig, snel en efficiënt.

De opdruk op de lichtbakplaten wordt door een uv-printer rechtstreeks op de platen aangebracht. Alleen dit laatste is al een hele tijdsbesparing. Voorheen werden de afbeeldingen eerst op zelfklevende pvc folie geprint, voorzien van een laminaat en daarna op de lichtbakplaat geplakt. Ook het milieu profiteert dus mee.

Al deze machines reduceren de productietijd aanzienlijk, terwijl de kwaliteit een grote sprong voorwaarts maakt. Goedkope lichtbak reclame en kwaliteit gaan hier hand in hand.

1.3 De juiste componenten goedkope lichtbakken

Om goedkope lichtbakken te kunnen produceren is het afstemmen van de juiste onderdelen van het grootste belang. Het beste acrylaat, led verlichting en achterplaat voor lichtbakken hoeft niet per definitie het beste acrylaat in de markt te zijn.

Een zogenaamd gegoten acrylaat is kwalitatief hoogstaand en daarom duurder dan een XT acrylaat. Maar de voordelen van gegoten acrylaat vind je alleen terug wanneer meerdere bewerking op het materiaal worden losgelaten. Bijvoorbeeld boren, zagen, frezen en polijsten. Op platen voor lichtbakken vindt maar één bewerking plaats. Daarom kiezen we bij lichtbakken voor een XT acrylaat.

We kiezen voor een leverancier van led verlichting die het grootste deel van haar budget investeert in productontwikkeling en niet alleen in marketing. Een leverancier die haar fabriek in Europa heeft staan en ledjes van Philips gebruikt.

Ik wil niet zeggen dat Chinese ledjes per definitie slecht zijn, maar de continuïteit blijft zorgelijk. We doen nu al meer dan 10 jaar zaken met onze leverancier Baltled en alle beloftes over levensduur en branduren zijn altijd waar gemaakt. Weer een hele zorg minder.

De aluminiumprofielen die wij gebruiken komen al sinds jaar en dag van Comhan Holland uit Uithoorn. Altijd een goede kwaliteit aluminium en daarnaast een leverancier waar lichtreclame profielen altijd worden doorontwikkeld. Altijd het juiste profiel voor de juiste toepassing.

Zo is het profiel 140FF, die we gebruiken voor de lichtbakken, ons ideale profiel. Diep genoeg voor uitlichting met LED en omdat het dubbelwandig is sterk genoeg voor grote lichtbakken. Mede hierdoor produceren we een goedkope lichtbak met een modern en strak design.

2. Constante product verbetering bij goedkope lichtbakken.

Het continu verbeteren van het productieproces zorgt voor betere producten tegen een lagere prijs. Plus: blije klanten, minder klachten en meer winst.

Buiten de punten die we hierboven al gerealiseerd hebben zijn we op dit moment druk bezig de workflow te automatiseren. Nadat we jouw opdracht hebben ingevoerd maken we één bestand dat zijn weg vindt door het hele bedrijf.

Van de printafdeling, naar de metaalbewerking en tenslotte bij de inpakafdeling de juiste sticker op de doos. Dit proces minimaliseert fouten. Meerdere lichtbak opdrachten zijn eenvoudig te combineren, hierdoor kunnen we de productie met gelijkblijvende inspanning eenvoudig verhogen.

 Jij vind dat terug in goedkope lichtbak reclame, een beter product tegen lagere prijzen!