Deze gevelletters worden gefreesd uit 8 of 15 mm dik acrylaat. Het basismateriaal voor deze reclameletters is glashelder acrylaat. De achterzijde wordt bedrukt met een laag uv-inkt. Vervolgens wordt de bedrukte zijde voorzien van een witte dekkende laag kunststof. De inktlaag is nu optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

 

1. Altijd de juiste kleur gevelletter

Iedereen besteed veel zorg en tijd aan de ontwikkeling of bewaking van de huisstijl. Kleuren worden met zorg uitgekozen, ontwerpers maken een keuze uit meer 800 zogenaamde pms kleuren. (via deze link kun je ook de waaier downloaden)

Acryplus® reclameletters hebben het grote voordeel dat iedere kleur mogelijk is, jouw huisstijl dus altijd in de juiste kleur. Dit in tegenstelling tot standaard gekleurde platen zoals Acrylox of Vinesse, waarbij de keuze beperkt is tot ongeveer 40 (vaak oubollige) ral. kleuren. Acryplus® letters zijn daarom de ideale oplossing.

 

 

2. Extra uitstraling door 3D effect

Nadat het acrylaat is voorzien van een uv-print en een witte kunststof laag worden de letters en logo’s uit de platen gefreesd.

Het frezen van de letters en logo’s kan nu op een tiende millimeter nauwkeurig worden uitgevoerd, omdat tijdens het printen op iedere hoek van de plaat een punt geprint wordt. Deze punten worden door de camera op de freestafel uitgelezen.

Na dit freesklusje wordt de acrylaatfrees vervangen door een diamantfrees. De frees voorziet de zijkanten van de reclameletters van een gepolijst oppervlakte. Buiten het feit dat een gepolijste rand zorgt voor een luxe uitstraling is het net zo belangrijk dat de randen nu meekleuren met het geprinte oppervlakte. Het resultaat is een prachtige letter met diepte en een hoogglans afwerking.

 

 

3. Logo’s met meerdere kleuren

Veel logo’s of beeldmerken bestaan uit meerdere kleuren of fotografische afbeeldingen. Bij standaard gekleurde platen is de enige optie om het logo te frezen, een sticker te printen en die op het gefreesde deel te plakken. Dat kan, maar mooi en efficiënt is anders. Bij Acryplus is dat geen probleem. De freesletters worden immers eerst geprint en daarna verder verwerkt. Jouw gepersonaliseerde letters of logo’s vormen, zonder kunstgrepen, één geheel.

 

 

4. Eenvoudige montage gevelletters

Op de witte laag kunststof aan de achterzijde van de letters kunnen de afstandhouders worden verlijmd. De verlijming met Rody Rapid zorgt voor een ijzersterke verbinding tussen de witte kunststof laag en de afstandhouders. De witte kunststof laag is precies dik genoeg om een zichtbare ‘lijmafdruk’ aan de voorzijde te voorkomen. Wil je zelf monteren, lees dan even de  montage instructies door. Wij zorgen voor de juiste afstandhouders en het montagemateriaal.

 

Acryplus® freesletters zijn de perfecte oplossing voor een gevelreclame met uitstraling. Altijd de juiste kleur en gemaakt voor buitengebruik.