Doosletter online bestellen gaat reuze eenvoudig. Maar je kunt natuurlijk ook even checken wat de verschillende uitvoeringen kosten en deze vergelijken met andere aanbieders. Doosletters zijn verlichte led letters met een bodem en een deksel. De led verlichting zit in de doos en straalt naar voren of naar achter licht uit. Tegelijkertijd naar voren en naar achteren uitlichten kan ook.

Doosletters online bestellen hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je hoeft niet te kiezen uit allerlei profielen. De meeste offertes staan vol met onbegrijpelijke taal en type aanduidingen als: profiel 1 tot en met profiel 8. Of vage materiaal omschrijvingen als hoogwaardig en uitstekende kwaliteit. Wat het uiteindelijk is staat er helaas niet bij.

ME Print & Sign hanteert twee types:

flat 4 cm doosletter

Front Lit doosletters

– Led verlichting naar voren
– 4 uitvoeringen
– Met 360º filmpjes

Back Lit doosletters

– Led verlichting naar achteren
– Chique uitstraling
– Ultra dunne letters

De Front Lit Letters komen in 4 modellen en de Back Lit Letters in 1 model:

Model FL1

doosletters model FL1

Voor de meeste letters tot 100 cm.

Model FL1+

doosletters model FL1+

Als model FL1 + zij uitlichting.

Model FL-AT

model FL-AT

Voor platte letters met lastige vormen.

Model BL

model BL

Voor uitlichting naar achteren.

Bovenstaand staat op de toegangspagina’s helder en duidelijk uitgelegd. Daarnaast vind je het totaaloverzicht met daarbij ook tips waar je op moeten op www.meprint.nl/doosletters.

Doosletters online bestellen

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de verschillende types en modellen kun je op de bestelpagina’s de gegevens voor jouw doosletters invullen. Je volgt 5 stappen.

  1. Keuze uit letters of beeldmerk.
  2. De hoogte van de letters of de afmeting (lengte x hoogte) van het beeldmerk.
  3. Het aantal letters.
  4. De kleur van de zijkanten – de kleur van de letters geef je aan in de upload.
  5. Letterframe: 
  • Geen frame
  • Muurframe
  • Dakframe

Daarnaast kun je ook aangeven of je de doosletters wilt laten voorzien van een schemerschakelaar (een licht donker sensor).

bestelpagina

We kunnen ons voorstellen dat je nog niet zeker bent van de letterhoogte en de daaruit voortvloeiende lengte. We maken je graag een impressie om tot de beste afmeting te komen voor een optimale zichtbaarheid. De impressie voorzien we van een aanbieding op basis van de calculator op de bestelpagina’s.

De montage kun je eenvoudig uitbesteden door een montagebedrijf te kiezen via onze montageservice. Bedrijven met vele jaren ervaring in de reclamemontage.

Doosletters bestellen bij de producent

Door onze eigen productie hebben we niet alleen de kwaliteit 100% onder controle ook de prijs wordt niet opgedreven door tussenhandel of groothandel.