Verlichte LED letters geven jouw bedrijf of winkel een super uitstraling. Je hebt keuze uit 5 verschillende uitvoeringen. FL 1 en FL 1+ met directe verlichting naar voren en BL 1 en BL 2 met indirecte verlichting naar achteren.

verlichte doosletters led FL1

FL 1 │ 8 cm dik

Deze pagina is under construction

Je wordt door gelinkt

verlichte doosletters led FL1+

FL 1+ │ 8 cm dik + 1 cm

– Verlichting 100% voorkant
– Verlichting 10% zijkant
– Hoogte 25 tot 100 cm

verlichte doosletters led BL1

BL 1 │ 2,5 cm dik

– Verlichting 100% achterkant
– Chique uitstraling
– Hoogte 15 tot 100 cm

back-lit-profiel-3

BL 2 │ 8 cm dik

– Verlichting 100% achterkant
– Ook geborsteld aluminium
– Hoogte 20 tot 150 cm

Twee soorten verlichte led letters

Naar voren verlichte letters

Onze meest verkochte verlichte doosletters hebben een diepte van 8 cm en bestaan uit een bodem en een kunststof bovendeel. De LED-letters zijn ontworpen om naar voren uit te lichten, waardoor de hele oppervlakte van de letters gelijkmatig wordt verlicht. Wat deze letters uniek maakt, is dat sommige uitvoeringen ook wit licht aan de zijkanten doorlaten (strooilicht). Deze ondersteuning van wit licht is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook de mogelijkheid om zelfs donkere letters probleemloos uit te lichten dankzij het witte strooilicht dat als steuntje in de rug fungeert.

Naar achteren verlichte letters

Deze verlichte LED-letters stralen het licht naar achteren uit, wat bekend staat als indirecte verlichting. De letters zijn verkrijgbaar in hoogtes variërend van 15 tot 150 cm en hebben een diepte van 2,3 cm. Het voorste deel van de letters is gemaakt van lichtdicht kunststof, terwijl het achterdeel van lichtdoorlatend kunststof is en het LED-licht naar achteren uitstraalt. Door de lichtweerkaatsing ontstaat een mooie gloed van licht rondom de letters.

  • Deze stijl van verlichte letters biedt een ideale manier om een luxe en ingetogen uitstraling te creëren, waarbij de verlichting subtiel en sfeervol is. De indirecte verlichting zorgt voor een gelijkmatige en elegante gloed, waardoor de letters op een stijlvolle manier opvallen.